Laddercompetitie

Met de laddercompetitie kun je andere spelers voor een tenniswedstrijd uitdagen. Dit kan in een enkelspel maar ook in een dubbel/mix. Als je wint stijg je op de ladder, als je verliest daal je. Hierdoor kom je uiteindelijk terecht bij spelers van hetzelfde niveau en speel je ook nog eens tegen andere spelers dan je eigen tennismaatjes. Hoe leuk is dat! 

Uitgangspunten:

  • Iedereen die lid van WTC is kan vanaf 14 jaar meedoen.
  • Keuze voor enkel en/of dubbel.Voor het enkelspel mixen we de dames en heren en voor het dubbelspel kan het tevens alle combinaties zijn.
  • Je kan niet meer dan 3 personen boven je op de ladder uitdagen. Ofwel je moet strijden om stapsgewijs een plekje hoger op de ladder te bemachtigen.

Uiteraard telt de uitslag alleen mee voor de laddercompetitie en niet voor je KNLTB rating. 

In de aanloopfase moeten we het aantal inschrijvingen opbouwen. Dus ook al zijn er in het begin nog beperkte aantal inschrijvingen, toch inschrijven! Uiteindelijk gaat het dan vanzelf lopen. Op zich wijzigt het proces zich nagenoeg vanzelf.

Opgeven kan via de website (inloggen 'mijn club') of via de clubapp. Voor een uitgebreide uitleg en tips verwijzen we je naar de handleiding; deze is terug te vinden op de website van WTC. De handleiding is uitgewerkt met overzichten vanuit de website, maar je kunt alle stappen ook in de clubapp doen. Heb je daarna nog steeds vragen, dan kun je mailen naar: [email protected].

Veel tennisplezier! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezepse TC

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394