Laddercompetitie

Vanaf woensdag 14 oktober 2020 zijn georganiseerde interne wedstrijden voor groepen volwassenen vanaf 18 jaar niet toegestaan. Tot nader order is er GEEN laddercompetitie.

Doe mee met de Laddercompetitie! 

Met de laddercompetitie kun je andere spelers voor een tenniswedstrijd uitdagen. Dit kan in een enkelspel maar ook in een dubbel/mix. Als je wint stijg je op de ladder, als je verliest daal je. Hierdoor kom je uiteindelijk terecht bij spelers van hetzelfde niveau en speel je ook nog eens tegen andere spelers dan je eigen tennismaatjes. Hoe leuk is dat! 

Uitgangspunten:

  • Iedereen die lid van WTC is kan vanaf 15 jaar meedoen.
  • Keuze voor enkel en/of dubbel.Voor het enkelspel mixen we de dames en heren en voor het dubbelspel kan het tevens alle combinaties zijn.
  • Je kan niet meer dan 3 personen boven je op de ladder uitdagen. Ofwel je moet strijden om stapsgewijs een plekje hoger op de ladder te bemachtigen.

Op 1 april 2021 evalueren we de opzet en verbeteren we waar nodig (input gewenst).Uiteraard telt de uitslag alleen mee voor de laddercompetitie en niet voor je KNLTB rating. 

In de aanloopfase moeten we het aantal inschrijvingen opbouwen. Dus ook al zijn er in het begin nog beperkte aantal inschrijvingen, toch inschrijven! Uiteindelijk gaat het dan vanzelf lopen. Op zich wijzigt het proces zich nagenoeg vanzelf.

Opgeven kan via de website (inloggen 'mijn club') of via de clubapp. Voor een uitgebreide uitleg en tips verwijzen we je naar de handleiding; deze is terug te vinden op de website van WTC. De handleiding is uitgewerkt met overzichten vanuit de website, maar je kunt alle stappen ook in de clubapp doen. Heb je daarna nog steeds vragen, dan kun je mailen naar: [email protected] 

Veel tennisplezier! 

WTC Laddercompetitie

Annegreet van Wier en Erik de Jager

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezepse TC

Heikamp 4
8091 RC Wezep