Competitie uitgesteld naar juni 2021

01 april 2021


Het kabinet heeft vorige week aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen worden verlengd tot tenminste 20 april. De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent dat de start van de Voorjaarscompetitie, Zomeravondcompetitie, Tenniskids/Jeugdcompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft daarom besloten om de competities verder uit te stellen tot begin juni (week 22). Een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd. Om dit veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen te organiseren, zal de competitievorm waarschijnlijk met de 1,5 m regel en gesloten kantines worden georganiseerd. Er wordt dan ook niet om promotie/degradatie gespeeld.

Begin mei zullen we communiceren over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen. Welke data het precies betreft, is nog onzeker. Mocht een start begin juni toch nog niet mogelijk zijn, dan zal de Voorjaarscompetitie niet plaatsvinden en wordt er ingezet op een KNLTB Competitie in het najaar.

We kijken allemaal uit naar de competitie, de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. Helaas zal dat deze voorjaarscompetitie in aangepaste vorm worden. Want uiteindelijk staat de veiligheid en gezondheid van de spelers voorop.

Mochten jullie in het team besluiten om onder deze omstandigheden geen competitie te spelen, laat dat dan zsm weten. De VCL kan een team boetevrij afmelden voor 10 april.

Met vriendelijke groet,
Riet Koekkoek, JTC

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezepse TC

Heikamp 4
8091 RC Wezep