Ledenwerving, kennismakingslessen dinsdag 26 maart en vrijdag 29 maart

10 maart 2019


De werving van nieuwe leden voor het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur. De eerste acties vanuit de technische commissie  in samenwerking met NDO vinden eind maart en begin april plaats , namelijk twee gratis kennismakingslessen op:
- dinsdagavond  26 maart
- vrijdagavond 29 maart  

Ons tennispark ligt er in alle opzichten geweldig up to date bij.
We zijn een gezellige  en actieve bruisende vereniging en nieuwe leden zijn heel erg welkom om de tennisfeestvreugde te verhogen. We willen het ledenaantal goed op peil houden, het aantal is nu globaal rond 225 leden, maar we hebben de ambitie om weer op het ledenaantal van eerder terug te komen ( zo rond 300 -325)
 
We zullen publiceren via de locomedia en huis aan huis en ook op de WTC site zichtbaar attenderen op de acties. De KNLTB bevestigt het :  Mond op mond reclame , de kracht van herhaling van reclame , netwerken , hoort zegt het voort enz. is de beste manier van ledenwerven! 

Willen jullie in Wezep komende weken ook je inzet daarvoor leveren?

Tip je buren, familie, je collega's en alle anderen die je kunt bereiken en verwijs ze naar www.wezepsetc.nl ;

Je kunt bijgevoegde flyer doormailen of binnenkort uit de kantine exemplaren meenemen voor verspreiding in je buurt. Mocht er een buurtapp zijn waar je algemene mededelingen op mag zetten, dan is dat ook een mooi kanaal.

Naast de kennismakingslessen wordt op woensdagavond 3 april een Invitatietoernooi georganiseerd, waar je zelf als lid met je kennis, familielid, buren samen een gezellige tennisavond kunt beleven.  

Extra werven van leden is om allerlei redenen  voor WTC  een groot belang.

Heel erg bedankt vast voor je bereidheid om onze gezellige en sportieve vereniging te helpen groeien.

De ledenwervingswerkgroep
Jettie de Jong,
NDO

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezepse Tennisclub

Heikamp 4
8091 RC Wezep