WTC teams scoren goed in de najaarscompetitie

11 november 2021


WTC was met 18 competitieteams goed vertegenwoordigd  in de regionale KNLTB najaarscompetitie. Het was een feest voor de deelnemers om te constateren, dat de competitie per half september weer in de oude opzet kon plaatsvinden.  Wel hadden sommige teams meer last dan anders van het last minute terugtrekken van verenigingen (NIET DIE VAN ONS!!). Ook de altijd gezellige ontmoetingsnazit mocht weer binnen de grenzen van het coronabeleid!  

Twee juniorenteams en zestien seniorenteams hebben mooie prestaties geleverd. Er waren 5 senioren kampioenenteams te huldigen. En dat huldigen vond  tijdens het Rhodostoernooi plaats.

De foto’s tonen de blije winnaars van:  

  • Het vrijdagochtend senioren mixed team 2e klasse (captain Dick Bijl) en het heren dubbel team 3e klasse 50+ (captain Henk Meijer),
  • De vrijdagavond teams dames  3e klasse 35+ (captain Maeike Schaftenaar) en mixed 4e klasse 17+  (captain Richard Winters).
  • Het zaterdag herenteam 3e klasse 35+ op zaterdag (captain Erik van Bekkum). Zij  wisten met grote voorsprong op de anderen de eerste positie gemakkelijk vast te houden. Er waren ook twee uitmuntende jokers in dit team (Ralf en Frank).

De huldigingsplaatjes van de blije winnaars spreken boekdelen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezepse TC

Heikamp 4
8091 RC Wezep