Baan huren / introducé

Tennis of padelbaan huren

Bij WTP kun niet leden van WTP vanaf eind 2022 via de Meet&Play van de KNLTB een baan huren. Ga naar de website of app van Meet&Play en zoek nu nog op onze oude naam: Wezepse TC op. Selecteer en baan en betaal via Ideal euro 20,- per uur voor de huur van een padel of tennisbaan.  

Introducé meenemen

Een WTP lid mag een introducé meenemen. Kosten per introducé is euro 5,-. Bij het reserveren van de baan in de clubapp wordt de betaling geregeld via Ideal (Mollie payment). Degene die de baan reserveert betaald dan euro 5,-. Mocht je onverhoopt toch moeten afzeggen dan kan dat en wordt het geld teruggestort. 

Spelregels:

  • Het lid dat de introducé meebrengt is ten allen tijde verantwoordelijk voor de introducé en zorgt ervoor dat de introducé op de hoogte is van de geldende regels op en rond de baan.
  • WTP kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de introducé tijdens het spelen te maken krijgt met een ongeval of een blessure.
  • Het is NIET toegestaan om de introducé regel te omzeilen door de introducé af te hangen op het lidmaatschap van een ander lid van WTP.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezepse TC

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394