Rhodos Wellness Open rating toernooi

Rhodos Wellness Open rating toernooi vindt plaats op 31 oktober tm 3 november 2019. Inschrijven kan via mijnknltb.nl tot 23 oktober as en is mogelijk in de categorieën:
- herenenkel
- damesenkel
- gemengd dubbel
- herendubbel
- damesdubbel
Allen voor de leeftijd vanaf 15 jaar (geboren 2004 of eerder).

De indeling zal plaats vinden volgens de regels voor een toernooi dat gespeeld wordt op basis van actuele rating. (In plaats van op basis van speelsterkte). Jouw actuele rating zal maximaal 1,0000 punt van die van jouw tegenstander verschillen, je zult dus altijd een praktisch gelijkwaardige tegenspeler treffen. Inschrijving is mogelijk voor spelers en speelsters met een actuele rating van 2,0000 en hoger. De actuele rating wordt bepaald op woensdag 23 oktober 2019 om 18 uur aan de hand van de dan geldende ratingstand volgens de gegevens van de KNLTB, tenzij de toernooileider met uitdrukkelijke toestemming van de bondsgedelegeerde anders beslist.

Men kan voor 2 onderdelen inschrijven.

Alle partijen worden gespeeld om 2 gewonnen sets, waarbij de tiebreak zal worden gespeeld bij de stand 6-6. De derde set zal gespeeld worden als een supertiebreak.(tot 10 met 2 verschil).

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondagmiddag 3 november.

Nadere informatie en het reglement kun je terugvinden op mijnknltb.nl.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

info@wezepsetc.nl

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezepse Tennisclub

Postbus 75
8090 AB Wezep